Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Programı Düzenlenecektir

21.09.2017

21 Eylül Perşembe günü yeni gelen öğrencilerimiz için Fakültemizde Kartal Cevizli Yerleşkesi Konferans Salonunda Oryantasyon Programı düzenlenecektir.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Oryantasyon Programı için tıklayınız.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Oryantasyon Programı için tıklayınız.

İngilizce Öğretmenliği Bölümü HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİ,

18 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 09:00’da Kartal Yerleşkesinde C-411nolu derslikte, 19 Eylül 2017 Salı günü saat 10:00’da Orhanlı Yerleşkesinde Konferans Salonunda oryantasyon programlarına katılacak, 20 Eylül 2017 Çarşamba günü itibari ile de Kartal Cevizli Yerleşkesinde derslerine başlayacaklardır. Oryantasyon programlarında öğrencilerden imza alınarak yoklama yapılacağından katılım zorunludur.

İngilizce Öğretmenliği Bölüm (1. SINIF) ÖĞRENCİLERİ,

21 Eylül 2017 Perşembe günü İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencileri için Fakültemizde Kartal Cevizli Yerleşkesi Konferans Salonunda Oryantasyon Programı Düzenlenecektir. Program için tıklayınız.