Değişim Liderliği Atölye Çalışması Gerçekleştirildi

16.12.2016

Değişim Liderliği Atölye Çalışması Gerçekleştirildi

Öncü Okul Yöneticileri Derneği ile Eğitim-Birsen İstanbul 1 Nolu Şubenin düzenlediği  “7 Farklı İlçede 7 Farklı Atölye” projesi kapsamında “Değişim Liderliği” Atölyelerinden ilki, Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakan KARATAŞ liderliğinde gerçekleşti.

Değişimin doğası, ilkeleri, değişimi zorlaştıran ve kolaylaştıran faktörler ile değişimi başarmanın yolları üzerinde durulan atölye çalışması, 10 Aralık 2016 tarihinde Zeytinburnu İlçesinde Okul Müdür Yardımcılarının katılımı ile gerçekleşti.

Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakan KARATAŞ değişimin kaçınılmazlığını ve önemini; “Okullarımıza yeni bir soluk, güçlü bir vizyon sağlamak için değişimi yönetebilmemiz gerekir. Çünkü iyi yönetilmeyen değişim teşebbüsleri olduğumuz yerden daha kötüye gitmemize yol açacaktır.” sözleriyle belirtti.