Fakülte Açılış Dersimiz 18 Eylül 2017 Pazartesi Günü Kartal Cevizli Yerleşkesinde Gerçekleşti

19.09.2017

Eğitim Bilimleri Fakültemizin 2017- 2018 eğitim öğretim yılı açılış dersi 18 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 11:00’de Kartal Cevizli Yerleşkesindeki Konferans salonunda yapıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Elif Kır ve Üniversitemiz öğrencileri tarafından gerçekleştirilen performans gösterisi ile devam etti. Açılış konuşmalarını yapan Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet AKIN'ın ve Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan KARAMAN'ın ardından açılış dersini Prof. Dr. Adnan Kulaksızoğlu (Bir Öğrenme Ortamı Olarak Üniversite) gerçekleştirmiştir.