"Kültür, Edebiyat ve Çeviri Ekseninde Yabancı Dil Öğretiminin Güncel Durumu" Başlıklı Panel

20.12.2016

Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü tarafından düzenlenen "Kültür, Edebiyat ve Çeviri Ekseninde Yabancı Dil Öğretiminin Güncel Durumu" başlıklı panele 16 Aralık 2016 Cuma günü 14.00-17.00 saatleri arasında İMÜ Cevizli Yerleşkesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Panele konuşmacı olarak Gazi Üniversitesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Muammer Nurlu, Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Murat Demirkan, Marmara Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Selim Yılmaz, Hacettepe Üniversitesi Fransızca Mütercim-Tercümanlık Anabilim Dalı öğretim elemanı Okutman Celal Postacı ve Üniversitemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Elif Kır katıldı.

,