Çoklu Zeka Atölyesi'nin Üçüncü Tanıtım Program Yavuztürk İlkokulu’nda Gerçekleştirildi

08.12.2017

Çoklu Zeka Atölyesi'nin üçüncü tanıtım programı 7 Aralık Perşembe günü Projenin uygulandığı Yavuztürk İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Programa veliler, öğretmenler ve okul yöneticileri katıldı.

Proje Genel Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakan Karataş ve Koordinatörü Yardımcısı Araş. Gör. Ceyda Deveci projeyi tanıttı.

Yavuztürk İlkokulu Müdürleri de programda birer teşekkür konuşması yaptılar.

Uygulama öğretmeni ve veliler de Çoklu Zeka Atölyesi Projesine ilişkin düşünce ve duygularını paylaştılar.

Tanıtım Programı plaket takdimi ve Çoklu Zeka Atölyesinin gezilmesi ile sona erdi.

Çoklu Zeka Atölyesi Tanıtım Programları, 11 Aralık Pazartesi günü de İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Tanıtım programlarıma ilgi duyan herkes katılabilir. Proje Tanıtım Programlarına katılım durumunuzu teyit etmek için lütfen buraya tıklayarak formu doldurunuz.

Çoklu Zeka Atölyesi Nedir?

Çoklu Zeka Atölyesi Projesi Nedir?

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Çoklu Zeka Atölyesi Projesi, 1 Ocak 2017’de başladı ve 31 Aralık 2017’de sona erecek. Proje kapsamında Çoklu Zeka Kuramına göre yedi zeka alanında 56 etkinlik geliştirildi. Etkinliklerde kullanılacak 100’ü aşkın araç-gereç tasarlandı ve üretildi. Etkinliklerin uygulanabileceği Üsküdar’daki üç ilkokulda altı anasınıfı Çoklu Zeka Atölyesi olarak yeniden dizayn edildi. 12 öğretmene Çoklu Zeka Atölyesi uygulama öğretmeni eğitimi verildi. 200’e yakın öğrenci Çoklu Zeka Atölyelerinden yararlandı.

İMÜ Eğitim Bilimleri Fakültesinin yürütücü olduğu Proje’de Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Üsküdar Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Bahçelievler İTO Bilim Sanat Merkezi iştirakçi olarak yer aldı.

Proje Üsküdar’a bağlı Yavuztürk İlkokulu’nda üç, 3. Selim İlkokulu’nda iki ve Yamandede İH Ortaokulu’nda bir olmak üzere altı anasınıfında uygulanıyor.

Proje kapsamında geliştirilen etkinliklerin, üretilen eğitim araç-gereçlerinin ve çoklu zeka atölyesi konseptinin yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Proje hakkında daha fazla bilgi için www.cokluzekaatolyesi.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.