Erişilebilir Üniversite

19.07.2017

17.07.2017 tarihinde fakültemizde Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdür Yardımcısı Halis Kuralay ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Koordinasyon Birimi Bilişim Erişilebilirliği uzmanı Yavuz Algül’ü misafir ettik. Tüm fakülte üyelerimizin katıldığı toplantıda Halis bey ve Yavuz bey görme engelli bireylerin ülkemizde yaşamış oldukları genel sorunlardan bahsettiler. İlk defa lisans öğrencisi kabul edecek olan fakültemize özellikle görme engelli bireylere hangi aşamalarda önceden hazırlık yapıp destek sağlaması gerektiği konularında tavsiyelerde bulundular. Toplantıda iş birliği içerisinde tüm farklılıkları kapsayan bir eğitim fakültesi olma yolunda adımlar atılması üzerine fikir birliğine varıldı.