İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği Ziyareti

05.07.2017

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER), fakültemizle kurulması planlanan iş birliği için 29 Haziran tarihinde ilk ziyaretini gerçekleştirdi. İGEDER yönetim kurulu başkanı Nuri Özkan ve derneğin genel sekreteri Mehmet Esad Demirci, Eğitim Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ahmet Akın tarafından ağırlandı.

Yapılan görüşmede, öğretmen yetiştirme hususunda, İGEDER ile fakültemiz arasında iş birliği sağlanması kararlarştırıldı. Fakültemizin temel hedefleri doğrultusunda, bu iş birliğinin toplumun her kesimine hitap etmesi ve her kesimde yayılması vurgulandı. İGEDER yetkililerinin iyi dilek ve temennileri ile sonlanan toplantı, fakültemizin toplumla kaynaşma noktasında yapacağı atılımlar için oldukça faydalı bulundu.