Kardeş Okulumuz Kütahya Altıntaş Yeşilyurt İlkokulu'nu Ziyaret Ettik

25.04.2017

Yabancı Diller Eğitimi Bölümü olarak bölüm hedeflerimiz doğrultusunda kardeş okul olarak belirlediğimiz Kütahya Altıntaş Yeşilyurt İlkokulu’ndaki öğrencilerimize “Kitap Okuma Köşesi” oluşturmak için yardımseverlerin bağışı ile hazırlanan minder, kitap ve oyunları bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Elif KIR, bölüm araştırma görevlileri Cansu Candemir Özkan, Aslı Akyüz ve Türkçe Öğretmenliği araştırma görevlisi Funda Yeşil 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 25 Nisan 2017 tarihinde okulu ziyaret ederek teslim ettiler. Yolculuğumuzda üniversitemiz şoförlerinden İsmail Özdemir bizlere eşlik etti.

Bizleri çok güzel bir şekilde ağırlayan Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Halil Çetin’e, bu yardım çağrısını başlatan, şu anki görev yeri başka bir okul olmasına rağmen öğrencilerini yalnız bırakmayan duyarlı öğretmen Nalan Karakaş’a, Yeşilyurt İlkokulu’nun şu anki öğretmenlerine ve bizi yaptıkları ikramlar ile ağırlayan öğrenci velilerine ve kampanyaya destek veren kurum personeli ve kurum dışından katılan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve bir sonraki yardım kampanyasında üniversitemizden daha çok destek alarak ve büyüyerek daha kalabalık ziyaretler gerçekleştirmeyi ümit ediyoruz.

Yabancı Diller Eğitimi Bölümü