Sultanbeyli Nilüfer Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü ​İle İş Birliği

30.10.2017

Üniversitemizin okulların geliştirilmesine yönelik devam eden çalışmaları kapsamında, Sultanbeyli Nilüfer Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Üniversitemizle protokol ve iş birliği yapma talebini Dekanlığımıza iletmiş ve öğretim üyelerimizi tanışma amacıyla okullarına davet etmiştir.
Dekanlığımız davete olumlu yanıt vermiş ve de Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Akın ve Öğretim Üyelerimiz Doç. Dr. Selami AYDIN​, Yrd. Doç. Dr. Nihan Şahinkaya, Yrd. Doç. Dr. Ömer AVCI , Yrd. Doç. Dr. Füsun EKŞİYrd. Doç. Dr. Murat BÜLBÜL, Yrd. Doç. Dr. Zeynep Çiğdem ÖZCANYrd. Doç. Dr. Serkan UÇAN​ ve Yrd. Doç. Dr. Ayşe Tuğba ÖNER​'in katılımlarıyla okul ziyareti 16.10.2017 Pazartesi günü gerçekleştirilmiştir.
Davet okul yöneticileri ve öğretmenlerin de katıldığı bir kahvaltı ikramıyla başlamış ve okul yönetiminin okulun çalışmaları hakkında öğretim üyelerimize verdiği brifingle devam etmiştir. Okul yönetimi ve öğrenci temsilcileri brifing sonrası üniversitemizden beklentilerini dile getirmiş ve Hocalarımızdan protokol çalışmalarıyla ilgili öneriler almışlardır.
Protokolle  ilgili  bu  ön  çalışmalar  sonrasında,  27.10.2017  Cuma  günü  Sn.  Rektörümüz Prof.  Dr. M. İhsan Karaman'ın onayıyla Üniversitemizle Sultanbeyli Nilüfer Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü ​arasındaki iş birliği pr​otokolü yürürlüğe girmiştir.