Yrd. Doç. Dr. Emine Ayyıldız Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Çalıştayına Katıldı

02.08.2017

Eğitim Bilimleri Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Emine Ayyıldız, 22-23 Temmuz tarihlerinde Kuveyt Şeyh Abdullah Nuri Hayır Derneği ve Kudüs Kandilleri Derneği'nin ortaklaşa olarak, Beyoğlu Sütlüce Clarion Hotel Golden Horn'da düzenledikleri 'Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar' çalıştayında  "Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocukların Eğitimi: İstanbul Medeniyet Üniversitesi Üsküdar Çocuk Üniversitesi ve diğer Proje Deneyimleri " başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir. Türkiye, Kuveyt, Libya ve Hindistan'dan katılımcıların yer aldığı çalıştayın İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin, üstün zekalı ve yetenekli çocuklarla ilgili yürütmüş ve yürütmekte olduğu projelerin istişare edildiği bölümünde, Üniversitemiz çalışmalarıyla ilgili pek çok soru ve olumlu yorum geldiği görülmüştür.