‘ELT Monthly’ Dergimizin İlk Sayısı Hazırlandı

04.10.2020

Üniversitemizin İngilizce Öğretmenliği Bölümündeki öğrencilerimizin kişisel emek ve çalışmalarıyla ortaya çıkan ‘ELT Monthly’ dergimizin ilk sayısı çıkmıştır. Lisans programımızda eğitim alan öğrencilerimiz tarafından tüm yaz sezonu boyunca titiz ve vefalı bir araştırma sonucu hazırlanan yayının bu sayısında Rönesans dönemi ana tema olarak seçilmiştir.

Yayın Yönetmenliği Emre Zikri Taştan ve yardımcısı Rana Karamehmetoğlu, Sanat Direktörlüğü İrem Özel ve İrem Su Yiğit ve yazarlarımız Ömer Ahıskalıoğlu, Feyza Nur Eryılmaz, Ayşegül Mete, Eda Yıldırım, Halise Öztürk, Yağız Mardin, Ekin Büt, İrem Özel, İrem Su Yiğit, Rana Karamehmetoğlu ve Emre Zikri Taştan’ın sıkı çalışmalarıyla ortaya çıkmıştır.

Derginin ilk sayısına buradan ulaşabilirsiniz.