Fakültemizden Psiko-Destek Programı

06.04.2020

Sevgili öğrencilerimiz,

Bildiğiniz gibi, son zamanlarda yaşamakta olduğumuz zor günler boyunca sizlerin de desteği ile eğitim ve öğretim sürecini çevrimiçi ortamlarda sürdürmekteyiz. Temennimiz ve dileğimiz, en kısa süre içinde sizleri sınıflarımızda yeniden görmektir. Diğer yandan salgının ve evde kalma süresinin belirsizliği, hastalanma olasılığı, sınavlar ve dersler gibi konulardan dolayı kaygı ve stres yaşamanız da olasıdır. Bunlara ek olarak henüz öngöremediğimiz başka sorunlarla karşılaşma ihtimalimiz de mevcuttur.

Bu nedenleri dikkate alarak sizler için iki psiko-destek programı oluşturduk.

• Soru – Cevap Psiko-Destek Semineri
  • Psiko-destek Grup Çalışması

Bu programların özellikle kendi alanımızda izole olduğumuz bu günlerde, yaşam alanınızı genişleten bir imkân sunacağına inanmaktayız. Önerilen programlara katılmak için katılımcı formunu doldurmanız yeterlidir. Programların içeriği, cevaplarınıza göre yapılandırılacaktır.

En kısa zamanda Fakültemizde buluşmak umudu ile çalışmamızın faydalı olmasını umuyoruz.