Öğretim Programlarımızı Güncelliyoruz, Görüş ve Önerilerinizi Bekliyoruz

14.08.2021

Öğretmen yetiştirme programlarımızı güncelleme çalışmalarımız kapsamında İlköğretim Matematik Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Türkçe Öğretmenliği öğretim programları çalışmalarımızın raporları tamamlandı. Ayrıca kısa-orta vadede açılması planlanan Sınıf Öğretmenliği ve Özel Eğitim Öğretmenliği öğretim programı önerilerimiz de hazır.  Bu raporlarda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve 8 yarı yıllık ders planlarımızla ilgili görüşlerinizi bekliyoruz.

Üniversitemiz, Fakültemiz, diğer üniversite ve fakülteler, iş birliği içinde çalıştığımız İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, okul yöneticileri, uygulama öğretmenleri, mezun ve okuyan öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımızın görüş ve önerileri bu süreçte çok değerli.

Öğretim Programı Önerileri Raporlarına aşağıdaki bağlantılardan, görüşlerinizi almak üzere hazırladığımız anket formuna buradan ulaşabilirsiniz.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Lisans Programı Öğretim Programı Önerisi için tıklayınız.
Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programı Öğretim Programı Önerisi için tıklayınız.
Özel Eğitim Öğretmenliği Lisans Programı Öğretim Programı Önerisi için tıklayınız.
Sınıf Öğretmenliği Lisans Programı Öğretim Programı Önerisi için tıklayınız.
Türkçe Öğretmenliği Lisans Programı Öğretim Programı Önerisi için tıklayınız.

İlgi ve desteğiniz için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.