Erken Çocukluk Eğitiminde Dezavantaj Oluşturan Durumlar

30.01.2022

Ülkemizde ilk faaliyetlerine 10 Şubat 1967'de başlayan Türkiye Okul Öncesi Eğitimini Geliştirme Derneği'nin (http://www.tooegd.org.tr/) en önemli insiyatiflerinden olan Türkiye Okul Öncesi Eğitimini Geliştirme Derneği (TOÖEGD) Öğrenci Komitesi'ne, Üniversitemizi temsilen, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı 2. sınıf öğrencisi ve bölüm temsilcisi Beyza Kepenek seçilmiştir. Ayrıca Üniversitemiz adına TOÖEGD’nin çalışmalarını ve özellikle Öğrenci Komitesini desteklemek üzere hem mentör hem de koordinatörlük görevini yürütecek olan öğretim üyemiz,  Dr. Öğr. Üyesi Emine Ayyıldız’dır.

22 Ocak 2022 tarihinde Dernek Başkanı sayın Prof. Dr. Serap Erdoğan'ın başkanlığında, çeşitli üniversitelerin Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve öğrenci temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, dernekle ilgili genel bilgiler, kurulduğu günden bu yana yapılan faaliyetler ve TOÖEGD Öğrenci Komitesi’nin kısa ve uzun vadede yapılması planlanan etkinlikler hakkında bilgi verilmiştir.