21.05.2022

‘Görme Engeline Ek Engelleri Olan Küçük Çocuklar ve Aileleri İçin Erken Müdahale Hizmetleri: Güncel Durum, İhtiyaçlar ve Öncelikler Konferansi’

21 Mayıs 2022, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Göztepe Güney Kampüsü, Aşık Paşa Konferans Salonu

Bu konferans, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Ayşe Nurtaç Sözbir Günebakan Çok Engelli Görmeyen Çocuklar ve Ailelerine Destek Derneği’nin proje ortağı olduğu ‘Görme Engeline Ek Engelleri Olan Çocuklara Sahip Aileler İçin Erken Müdahale Hizmetleri/ Early Intervention Services for Families with Children with Vision Impairment and Additional Disabilities’ isimli, (2019-1-EL01-KA201-062886 kodlu) Avrupa Birliği, Erasmus+ KA2 projesi kapsamında yapılan çalışmaların paydaşlar ve kamuoyu ile paylaşılması, ülkemizde ve farklı ülkelerde yapılan çalışmaların, özellikle görme engeline ek engelleri olan 0-6 yaş arasındaki çocuklar ve aileleri için var olan hizmetlerin farklı uzmanlarca ortaya konması amacıyla gerçekleştirilmektedir.

Konferansa kayıt yaptırmak ve katılım ücretsizdir. Katılımcılara konferans çantası, kahve arası ikramları ve öğle yemeği sunulacaktır. Ayrıca, yurtdışından konferansımıza davetli konuşmacı olarak gelecek olan uzmanlarımız ve Türkçe konuşan katılımcılarımız için tüm konferans süresince eşzamanlı Türkçe-İngilizce çeviri yapılacaktır. Konferans, yukarıda ismi ve proje numarası belirtilen Avrupa Birliği, Erasmus+ KA2 projesi desteğiyle hazırlanmıştır. Etkinliğe katılım tamamen gönüllülüğe bağlıdır. Katılmak istiyorsanız buraya tıklayarak aydınlatılmış onam formunu okuyup kayıt yaptırabilirsiniz.

Konferans ile ilgili detaylı bilgi almak ve konferans programını görmek için tıklayınız.