İMÜ Birinci Eğitim Zirvesi

14.05.2022

"İMÜ Birinci Eğitim Zirvesi" 14 Mayıs 2022 tarihinde saat 11:00’de çevrim içi ortamda gerçekleştirilecektir. Konferansa tüm öğrencilerimiz davetlidir. Amacı modern öğretim vizyonumuzu paylaşmak ve yüksek kaliteli eğitim bilgisini genişletmek olan konferans üniversite dışı katılıma da açıktır.

Konferans, Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Akın’ın “Öğretmen Nasıl Olmalı?” başlıklı açılış konuşması ile başlayacak ve iki farklı odada gerçekleşecek konuşmalar ile devam edecektir. Birinci odada, Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Selami Aydın “Neden Araştırmacı Öğretmen Olmalıyız?”, Doç. Dr. Özcan Erkan Akgün “Öğrenme Ortamlarının Geleceği: Trendler, Beklentiler, Gerçekler” ve Dr. Öğr. Üyesi Emine Ayyıldız “Çok Engelli Küçük Çocuklar ve Erken Müdahale” başlıklı konuşmalarını gerçekleştirecektir. İkinci odada ise Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Çiğdem Kılıç “Matematik Sevilir Mi?”, Doç. Dr. İbrahim Hakan Karataş “Öğretmeni Destekleyen Okul Yönetimi”, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ferdane Denkci Akkaş “Reflective Teaching in Post-Method Era” ve Dr. Öğr. Gör. Numan Turan “Keşfetme Odaklı Sınıf Ortamı” başlıklı konuşmalarını gerçekleştireceklerdir. Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğretim elemanlarımızdan Dr. Derya Oruç mentörlüğünde 4. sınıf öğrencimiz Şulenur Ünlü tarafından organize edilen konferansın moderatörlüğünü öğrencilerimiz Şulenur Ünlü, Burkay Soylu ve Halise Öztürk yapacaktır.

Kayıt için tıklayınız.