İngilizce Öğretmen Adayları ve Akademisyenler Bir Araya Geldi.

24.06.2019

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Öğretimi Bölümü, İngilizce öğretmen adayları ve akademisyenler ile yapmayı planladıkları toplantılardan ilkini, Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğretmen adayları ile 21 Haziran 2019 tarihinde Ankara'da gerçekleştirdi. Toplantının ev sahipliğini yapan Prof. Dr. Belgin Aydın toplantının amacının, öğretmen yetiştirme sürecini adayların programa seçilmesinden başlayarak üniversitede alınan eğitimi, atanma sürecini ve mesleki gelişimlerini de kapsayacak şekilde bir bütün olarak ele almak ve toplantının sonucunda, karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini gerekli mercilere rapor olarak iletmek olduğunu belirtti. Toplantıya üniversitemizi temsil etmek üzere fakültemiz İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı 2. sınıf öğrencileri İrem Özel ve Şevval Zeynep Bulut katıldı.