Okul Öncesi Eğitim Öğrencilerimiz Waldorf Eğitim Yaklaşımı İle Tanıştılar.

06.01.2020

Eğitim Bilimleri Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Programı 2. Sınıf öğrencileri ile Eğitim Programları Dersi kapsamında 26 Aralık 2019 tarihinde Waldorf Eğitim Yaklaşımını tanımak amacıyla bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlik performansa dayalı olması ve hareket gerektirmesi nedeniyle spor salonunda yürütüldü. Waldorf Yaklaşımı ile eğitim veren Nisan Anaokulu yürütücüsü Ömer ÖZKAN ve çağdaş dans ve tiyatro sanatçısı Sevi ALGAN, etkinliğin yürütücüleri olarak Doç. Dr. Kevser KOÇ hocamızın dersi kapmsamında misafir edildi. Yaklaşık üç saat süren etkinlikte öğrencilerimiz Waldorf eğitimi ile ilgili bilgi sahibi olurken, çocuğu anlamada hareketin önemini vurgulayan sanat ve dans dolu zengin bir deneyim yaşam fırsatı yakaladılar.