Özel Eğitim Sınıfları Materyalsiz Kalmasın

20.05.2019

İstanbul Medeniyet Üniversitesi (İMÜ) Sosyopark, Otizm Uygulama ve Araştırma Merkezi, Eğitim Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen "Özel Eğitim Sınıfları materyalsiz kalmasın: Bir devlet okulu bünyesindeki Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB) tanılı öğrencilerin yer aldığı özel eğitim sınıfına materyal desteği sosyal sorumluluk projesi" kapsamında 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 10.30'da Sancaktepe Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu’na materyal teslimi ve çeşitli sosyal etkinliklerin gerçekleştirilmesi için gönüllü öğrenciler ile birlikte gidilmiştir. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerine ve Sayın Arş. Gör. Özlem Akarsu’ya gönüllülük çalışmasının ve etkinliklerin gerçekleştirilmesinde göstermiş oldukları üstün çabaları için teşekkür ederiz.