Tasarım Beceri Atölyeleri Akademik İş Birliği Çalıştayı

31.12.2019

26 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen Tasarım Beceri Atölyeleri Akademik İş Birliği Çalıştayına üniversitemizi temsilen Dr. Öğr. Üyesi Nihan Şahinkaya ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Tuğba Öner katıldı. Üniversite temsilcileri, ilçe temsilcileri ve okul paydaşlarından oluşan 450 katılımcının yer aldığı toplantıda, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile protokol imzalamayı planlayan Kemal Berktan ortaokulundan temsilciler katılarak okullarında yer alan tasarım beceri atölyelerinden bahsettiler. Karşılıklı işbirlikleri konuşulup tartışıldı. Çalıştay İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'nın koordinatörlüğünden farklı üniversitelerden öğretim üyelerinin konuşmalarının yer aldığı panel ile sonlandırıldı.