TÜBİTAK Tarafından Desteklenen Eğitim Etkinliği Üniversitemizde Gerçekleştirildi

11.09.2018

Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümünce düzenlenen ve TÜBİTAK tarafından desteklenen eğitim etkinliği, 3-8 Eylül tarihleri arasında Ramada Kartal’da gerçekleştirildi. 180 aday arasından ve 20 farklı üniversiteden seçilen 30 öğrenciye 48 saatlik Yabancı Dil Araştırma Becerileri konusunda kuramsal bilgi verilerek çeşitli uygulamalar gerçekleştirildi.

TÜBİTAK BİDEB 2237-A programı kapsamındaki etkinlikte, eğitici olarak Dokuz Eylül Üniversitesinden Prof. Dr. Leyla Harputlu, Çanakkale 18 Mart Üniversitesinden Prof. Dr. Dinçay Köksal, Selçuk Üniversitesinden Prof. Dr. Arif Sarıçoban, Yıldız Teknik Üniversitesinden Doç. Dr. İbrahim Demir görev yaptı. Üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Selami Aydın, Doç. Dr. Özge Cengiz, Dr. Öğr. Üyesi Ferdane Denkci Akkaş ve Dr. Öğr. Üyesi Cihat Atar da etkinliğe eğitici olarak katkı sağladı. .

Altı gün süren etkinlik, katılımcılara sertifikalarının verilmesinin ardından sona erdi.