2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezunları İçin Mezuniyet Eğlencesi Düzenlendi

17.06.2022

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezun öğrencileri için  27 Mayıs Cuma günü Sabancı Öğretmenevinde mezuniyet eğlencesi düzenledi.

Geçtiğimiz yıl ilk mezunlarını veren İstanbul Medeniyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı lisans eğitimlerini tamamlayan öğrencilerini mezun etti. Fakültede Türkçe Eğitimi Programı ve Okul Öncesi Eğitimi Programlarından ilk kez bu yıl mezun verilirken İlköğretim Matematik Eğitimi, İngiliz Dili Eğitimi ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programlarından da mezun öğrenciler verildi.

Mezuniyet eğlencesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Akın’ın da desteğiyle Sabancı Öğretmenevinde gerçekleşti. Mezun olan öğrenciler lisans eğitimi hayatlarının son günleri içerisine girmişken bu süreçte yaşadıkları stresi eğlenerek atlattılar.

Mezun olan öğrencilerimizin almış oldukları eğitim ve başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün liderliğinde topluma ışık olacaklarına canı gönülden inanıyor, kendilerine meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.