2021-2022 Güz Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

28.09.2021

Fakültemizin Akademik Genel Kurul Toplantısı 27 Eylül 2021 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Halil İbrahim SAĞLAM Başkanlığında öğretim elemanlarımız ve idari personelimizin katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantıda bir önceki yılın eğitim-öğretim hizmetleri ile yayın ve ARGE faaliyetlerinin değerlendirilmesinin yanı sıra, 2021 - 2022 Güz yarıyılında derslerin işlenmesi süreci, Bologna sisteminin aktif olarak kullanılması, öğrenci danışmanlık süreçleri, açılış dersi, öğretim programlarının güncellenmesi, öğretmenlik uygulamaları, yeni göreve başlayan öğretim elemanlarımızla tanışma, yeni başlayan öğrencilerimiz için oryantasyon, 2021-2022 eğitim öğretim yılına yönelik hedef ve beklentiler ile dilek, temenni ve öneriler görüşüldü.

Yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımız, tüm paydaşlarımız, ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Akademik Kurul Toplantısı gündemine ilişkin sunuma ulaşmak için tıklayınız.

Güz dönemi eğitim öğretim süreçlerine ilişkin sunuma ulaşmak için tıklayınız.