"Çocuk İstismarını Tanıma ve Önleme Yolları" Başlıklı Seminer Gerçekleştirildi

31.05.2021

Prof. Dr. Yeşim Güleç Aslan tarafından verilen Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri Eda Demir, Buse Yalçın, Merve Nur Demirci, Nisanur Akyüz, Rabia Karabacak ve Şerife Akdeniz tarafından bir etkinlik düzenlendi. Özel Eğitim ve Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı iş birliğiyle yürütülen etkinlik kapsamında "Çocuk İstismarını Tanıma ve  Önleme Yolları" başlıklı bir seminer düzenlendi. Seminer, Adli Tıp Anabilim dalından Dr. Öğretim Üyesi Ömer Turan ve Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Anabilim Dalından Dr. Öğretim Üyesi Alperen Bıkmazer tarafından 29 Mayıs 2021 tarihinde verildi. Fakültemizde yetişmekte olan birçok öğretmen adayı ve 17 farklı üniversiteden katılım sağlayan öğrencilerle, çocuk istismarı hakkında kritik deneyimlerin ve önerilerin paylaşıldığı seminer, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sonlandırıldı.