Ders Vermeye Yeni Başlayan Öğretim Elemanlarımız İçin ÖBS ve Bologna Bilgi Sistemi Eğitimi Yapıldı

30.09.2021

Fakültemize yeni katılan ve ders vermeye yeni başlayan öğretim elemanlarımıza yönelik Öğrenci Bilgi Sistemi ve Bologna Bilgi Sistemi eğitimi 29 Eylül 2021 tarihinde Doç.Dr. Özcan Erkan AKGÜN tarafından yapıldı. Eğitime 6 öğretim elemanımız katıldı.

Eğitim sonrası değerlendirme formu bulgularına göre toplantıya yönelik memnuniyet puanı 5/5 olarak hesaplanmıştır. Tüm öğretim elemanlarımızın Bologna Bilgi Sistemi üzerindeki ders bilgilerini güncellemelerini, dönem başında ders izlencelerini öğrencilerimiz ile paylaşmalarını ve Bologna bilgi sistemi üzerinden her zaman ders bilgilerine - izlenceye ulaşabileceklerini hatırlatmalarını önemle istirham ediyoruz.

Sağlıklı, huzurlu, başarılı bir dönem dileriz.