Fakültemiz Öğretim Üyeleri Öğretmenlik Uygulaması Dersine İlişkin Toplantıda Bir Araya Geldi

07.10.2021

Fakültemizde her eğitim öğretim dönem başında yapılan son sınıf öğrencilerimizin uygulamalarına yönelik Öğretmenlik Uygulaması I-II ve Okullarda RPD Uygulamaları I-II derslerinin MEB’e bağlı okullarda yürütülen uygulama ayağına dair bilgilendirme toplantısı 30 Eylül 2021 tarihinde Fakülte uygulama koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Tuğba ÖNER tarafından gerçekleştirildi. 28 Eylül 2021 tarihinde değişen Öğretmenlik Uygulaması yönergesi üzerinden konuşulan toplantıya fakültemiz öğretim üyeleri katıldı. Öğretmenlik uygulamasına dair sorular cevaplandı. Toplantının sonrası değerlendirme formu bulgularına göre toplantıya yönelik memnuniyet puanı 5/5 olarak hesaplandı.