Genç Eğitimciler Topluluğu Açık Hava Sineması Etkinliğini Gerçekleştirdi

06.06.2022

İlköğretim Matematik Öğretmenliği programı öğrencileri tarafından kurulmuş olan Genç Eğitimciler Topluluğu, “Açık Hava Sineması” etkinliğini danışman hocaları Doç. Dr. Rabia Savaş’ın desteğiyle 01.06.2022 tarihinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Kampüsünde gerçekleştirdi.

Topluluk üyelerinin oldukça ilgisini çeken “Açık Hava Sineması” etkinliğinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Maltepe Gençlik Merkezi, Genç Eğitimciler Topluluğu ve Üsküdar Belediyesi’nin ücretsiz olarak öğrencilere sağladığı patlamış mısır öğrencilere ikram edildi. Aynı zamanda sayın dekanımız Prof. Dr. Ahmet Akın’ın sağlamış olduğu içecek ikramımız öğrencilere sinema öncesinde dağıtıldı. Sayın dekanımızın etkinliğimize olan bu desteği için teşekkür ediyoruz.

“Açık Hava Sineması” etkinliği ile yaklaşan final haftamızın stresini azaltmak, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bir arada toplayarak güzel bir etkinlik gerçekleştirmek hedeflendi. Üniversitemizde ilk defa gerçekleştirilen bu etkinlik sayesinde okulumuz öğrencilerine farklı bir deneyim kazandırılmış oldu.

“Minderini kap GETir” sloganıyla topluluk ilerleyen zamanlarda tekrar bu etkinliği gerçekleştirmeyi ve çeşitli etkinlikler yapmayı planlamaktadır.