İMÜ Birinci Eğitim Zirvesi Gerçekleştirildi

23.05.2022

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü bünyesinde düzenlenen İMÜ Birinci Eğitim Zirvesi, 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.
Üniversite dışından katılımcılara da açık olan konferans, Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Akın'ın "Öğretmen Nasıl Olmalı?" konuşması ile başladı. İki ayrı odada devam eden konferans, Prof. Dr. Selami Aydın, Prof. Dr. Çiğdem Kılıç, Doç. Dr. Özcan Erkan Akgün, Doç. Dr. İbrahim Hakan Karataş, Dr. Öğr. Üyesi Emine Yıldız, Dr. Öğr. Üyesi Ferdane Denkci Akkaş ve Dr. Öğr. Üyesi Numan Turan'ın eğitim ile ilgili çeşitli alanlarda yaptıkları konuşmalar ile son buldu.
Etkinliğin organizasyonunu Dr. Derya Oruç danışmanlığında bölümümüz 4. sınıf öğrencimiz Şulenur Ünlü  gerçekleştirirken, etkinliğin moderatörlüğünü ise öğrencilerimiz Şulenur Ünlü, Halise Öztürk ve Burkay Soylu yaptı.