İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fakültemiz Arasında İşbirliği Toplantısı

27.04.2018

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fakültemiz arasında 26 Nisan 2018 tarihinde işbirliği toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Akın ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Muhammet Fatih Çepni başkanlık yaptı. İstanbul’un 34 farklı ilçesinde bulunan Rehberlik ve Araştırma Merkezi müdürleri ile Fakültemiz öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Emine Ayyıldız, Dr. Öğr. Üyesi Ertan Görgü, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Boyacı, Arş. Gör. Mustafa Zahid Tozar ve Arş. Gör. Ezgi Alabucak arasında görüş alışverişi gerçekleştirildi. Toplantıda; üniversite öğrencilerimize yönelik staj imkânları, üstün yetenekli öğrencilerle yapılabilecek çalışmalar, farklı engel gruplarına yönelik geliştirilebilecek projeler üzerine konuşuldu. Bunun yanında Rehberlik ve Araştırma Merkezi çalışanlarının deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşması hususlarında fikir alışverişinde bulunuldu. Aynı zamanda Fakültemiz tarafından Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde, Rehberlik ve Psikolojik Danışma alanında hizmet veren personelin desteklenmesi ve bu amaçla ortak programların oluşturulması üzerinde çalışıldı.

Toplantıya katılan Rehberlik ve Araştırma Merkezleri: Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kâğıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şişli, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar.