Öğretim Üyemiz Dr. Başak Çalık, California State University, Chico’yu Ziyaret Etti

06.05.2022

Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Başak Çalık, Üniversitemiz ile California State University, Chico arasında gerçekleştirilen İkili İş birliği Anlaşması kapsamında Chico State Üniversitesi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Üniversitemiz ve Fakültemiz tanıtım sunumlarını gerçekleştirdi. Ayrıca, California State University, Chico Eğitim Fakültesi Dekanı Dr. Justeson, İletişim ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcı Dr. Summers, Uluslararası Eğitim ve Küresel Katılım Eş Koordinatörü Dr. Gruber ve Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Dr. Gunderson ve Dr. Dodson ile gerçekleştirilen toplantıda iş birliği kapsamında yürütülebilecek akademik araştırma olanakları, iki taraf için karşılıklı fayada sağlayabilecek eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.