"Otizm Spektrum Bozukluğu ve Davranış Problemleri" Semineri Gerçekleştirildi

10.01.2022

Toplumsal Otizm Projesi kapsamında Fakültemiz ve Otizm Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB) ve Davranış Problemleri" başlıklı bir seminer gerçekleştirildi. 29.12.2021 tarihinde gerçekleştirilen seminerde Özel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yeşim Güleç Aslan "Otizm Spektrum Bozukluğu: Eğitsel Uygulamalara Genel Bakış", Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ayşe Büşra Subaşı Yurtçu "Otizm Spektrum Bozukluğunda Davranış Problemleri" başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler. Ağırlıklı olarak OSB olan bireylerle çalışan öğretmen ve uzmanlardan oluşan 20 katılımcı semineri takip etti. Konu sunumlarının ardından katılımcıların soruları yanıtlandı ve seminer sonlandırıldı.