Toplumsal Otizm Programı Kapsamında Özel Eğitim Danışmanlığı Uygulaması Başlatıldı

20.12.2021

Fakültemiz ve Otizm Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen Toplumsal Otizm Programı kapsamında özel eğitim danışmanlığı uygulaması başlatıldı. Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Büşra Subaşı Yurtçu danışmanlığında sunulacak uygulama kapsamında tanışma toplantısı 17.12.2021 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Toplantıya, çeşitli devlet okullarında görev yapan ve uygulama kapsamında danışmanlık alacak okul öncesi öğretmenleri ve uygulama sürecine eşlik edecek olan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencilerimiz katıldı. Toplantıda öğretmenlerimizin yaşadığı sorunlarla ilgili bilgiler alınarak danışmanlık uygulamasının sunulacağı gün ve saatlere ilişkin görüşler paylaşıldı.